Saturday, January 22, 2022

Latest Posts

Alvisa dhe Bashkimi deklarohen per njeri tjetrin!

Mes gjithe gjullurdise e sigurt qe nuk e keni harruar zhurmen pas bisedave te Hysenit me Alvisen te publikuara ajo u largua nga emisioni.

Pasi u qetesua situata Alvisa u rikthye dhe diten e sotme ka vendosur te deklarohet me Bashkimin. Ne Led eshte vendosur:

Deklarohem per ty!

Alvisa dhe Bashkimi jane perqafuar dhe kane vendosur qe te vazhdojne njohjen jashte! Ata kane bere nje kercim dhe kane patur urime nga gjithe konkurrentet.

Latest Posts

Don't Miss