Almeda Abazi nene per here te dyte dhe emrin na e zbulon…Tolga!

2 vite më parë

Almeda eshte bere nene per here te dyte dhe me heret ajo ka zbuluar gjinine duke na lajmeruar per ardhjen e nje vajze.Ishte bashkeshorti i saj,aktori i famshem turk Tolga qe lajmeroi ardhjen ne jete te vajzes se tyre qe eshte edhe motra e vogel e djalit te tyre Efehan.

Me nje story ne instagram ai na zbuloi dhe emrin e vogelushes ALINA!

Te dyja gezojne shendet te mire dhe nuk na ngelet tjeter vecse ti urojme jete te gjate dhe te lumtur.

Të ngjashme