Kryefjala Logo

Alketa Vejsiu ndalohet nga Policia në Zvicër

5 Gusht, 2023 | 6:07 pm

Alketa Vejsiu, ka udhëtuar ditën e sotme drejt Zvicrës, ku është duke punuar me kompaninë e saj për një event martesor, por i ka ndodhur nhë incident të cilin e ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram .

Ajo është ndaluar nga policia në Zvicër. Arsyeja e ndalimit është fakti se Alketa Vejsiu ka harruar pashaportën tek dikush që nuk udhëton me të dhe kjo është e paligjshme në Zvicër.

Gjithsesi, pas “negocimeve” me autoritetet ajo ka arritur të sigurojë një leje qëndrimi të përkohshme që nuk do t’i prishë as udhëtimin dhe as punën, ndërsa Alketa e quan jetën e saj film.

501BE397 1864 41C8 8F92 063C7F13E94F

Të ngjashme