Kryefjala Logo

Alketa Vejsiu dhe bebi numër 3?E lexuam mirë?

12 Qershor, 2022 | 3:47 pm

Alketa Vejsiu është një nga moderatoret më të famshme shqiptare dhe një figurë shumë prezente në televizion prej vitesh tashmë.

Ka qënë në krye të emisioneve shumë të rëndësishme dhe jashtë ekranit ka dhe bizneset e saj.

Një femër padyshim me axhendë të zënë por edhe një mami shumë prezente për dy fëmijët e saj.
Në një bashkëbisedim me ndjekësit e saj në Instagram,Alketa tregoi se fëmijët e saj janë shokët më të mirë që ka pasi dhe i ka lindur në moshë relativisht të re(23vjeçe)

Ajo që na bëri përshtypje ishte se në një koment ku dikush i thoshte “Lum fëmijët ça mami kanë”,Alketa u përgjigj me:

“Por më shumë lum unë për ato dy mrekulli që janë shokët e mi më të mirë!Kur bëhesh mami 23vjeç është thë coolest thing ever.Tani mund të bëj bebe nr.3 dhe të kujdesen motra dhe vëllai i madh.Shumë qejf”-përfundon moderatorja

D49DC8BC 1CE5 41AF 80FE 50E158C92ACD

Të ngjashme