Alisa xheloze për Urimin në BB VIP Kosova, por vetë pozon seksi me veshje intime

2 muaj më parë

Alisa dhe Urimi janë çift i njohur në Tik Tok të cilët janë bërë pjesë e BB VIP Kosova. Ndonse që prej pjesëmarrjes Alisa dhe Urimi bëjnë si çift me namuz, ku madje as nuk janë puthur.

Ndonse nuk kanë patur fund edhe xhelozitë e Alisës për Urimin. Në ato pak raste që flet shpreh xhelozinë. Por nga ana tjetër Alisa në Instagramin e saj shfaqet me bikini mjaft seksi.

Ndonse duket se Urimi nuk qenka aq xheloz për të. Ndryshe bën e ndryshe thua qenka dhe Alisa.

Të ngjashme