Kryefjala Logo

Alex Seitaj mbretëresha e parë “Drag Queen” shqiptare vjen si Vezirja në Itali

15 Tetor, 2023 | 11:05 am

Aktori Alex Seitaj mori famë të gjerë në kohën e pandemisë kur nëpërmjet TikTok-ut sillte video të ndryshme dhe ato me horoskop ishin nga më të shpërndarat.

Si aktor në “Portokalli” ai shkëlqeu me rolin e Vezires e cila shumë shpejt u be sensacion në internet.Alexi ka marrë një tjetër hap të rëndësishëm në karrierën e tij dhe kësaj here ka kaluar kufinjtë shqiptar.

Për herë të parë në histori,Vezirja konkurron në një “Drag Race” në shtetin fqinj,Itali.Duke marrë parasysh se Italia ka shumë Drag,arritja e tij për tu futur në emision është diçka tepër pozitive për karrierën e aktorit.

Shqipëria nuk ka ende “Drag Queen” ose të paktën,ato nuk dalin publikisht,por Alexi është prezantuar në Itali si Vezirja,një ekstra komunitare që vjen nga Shqipëria dhe kjo duket edhe nga bluza me shqiponjën dy krenare që ajo ka zgjedhur të prezantojë veten.

Ai thotë se është e para Drag Queen legjendare e shtetit të saj.Quhet Vezire sepse është një emër i vjetër shqiptar,tingëllon pompoz dhe shumë shumë..budallaqe!(Janë fjalët e tij këto)Ndiqni videon:

 

 

Të ngjashme