Kryefjala Logo

Aleksandros tradhëton Uedën në Love Island Albania

5 muaj më parë

Mbrëmja e djeshme e Love Island Albania është e mbushur me surpriza, të papritura, ndarje dhe tradhti. Aleksandros dhe Erida të cilët janë çift që nga rikrijimi i çifteve javën e kaluar, kanë shkëmbyer një puthje.
Ueda dhe Aleksandros nuk ishin çift këtë javë, porata janë shprehur se kanë ndjenja për njëri-tjetrin.

Pjesë nga biseda:
Ueda: Pikëpyetjet dhe dyshimet kanë qenë të vërteta dhe doli se të gjitha ndjesëitë e mia kanë qenë të vërteta.
Aleksandros: Bëmë një bisedë me Uedën dhe e lam që tëë dy do të ishim ‘single’, është shpejt të themë që kam ndjenja për Eridën, por për Uedën po.

Opinionistët Olti Curri dhe Dalina Buzi e kanë quajtur Aleksandros lojtar, i cili ka formuar një trekëndësh dashurie me Eriden dhe Uedën!

Të ngjashme