Alarm i rreme! Rekordin e nominimeve ne BB VIP nuk e theu Einxhel por dikush tjeter!

3 muaj më parë

Kudo ne media u perfol per Einxhel qe theu rekordin e nominimeve ne BB VIP plot 19 here. Gje e cila u cilesua dhe nga Arbana mbremjen e djeshme.
Por ne fakt ndjekesit kane zbuluar se kjo nuk eshte e vertete.

Personi qe eshte nominuar me shume ne historine e BB VIP eshte Maria Tereza ne Itali, e nominuar plot 22 here.

Gjithesesi Einxhel renditet e dyta ne kete rekord.

 

Të ngjashme