Akuzave te Onit i pergjigjet gruaja e Ilir Shaqirit!

12 muaj më parë

Pas bujes se madhe qe bene dje fjalet e Oni Pustines drejtuar Ilir Shaqirit i cili ndodhet ende brenda ne shtepi dhe nuk pergjigjet dot,eshte kujdesur gruaja e tij Emanuela ti ktheje ‘reston’ Onit.

Emanuela njesoj si Oni ka zgjedhur te komentoje tek foto e faqes zyrtare te Big Brother Vip ku Pustina shkruajti mendimin e tij.

“Hajde Oni, djalë i mirë. Keni arritur të merrni një artikull!!! Gjithsesi Iliri ishte në dasmën e Kledit dhe në pagëzimin e vajzës. Më duket se nuk të kam parë. Çfarë nuk bën për t’i bërë njerëzit të flasin. Kur ke pasur nevojë, të kemi pritur dhe për shumë gjatë. Dhe ti e di këtë. Mjaft, të lutem. Sa turp.”

Të ngjashme