Kryefjala Logo

Aktori shqiptar pjesë e serialit “The Walking Dead”…

28 Shtator, 2023 | 12:15 pm

Aktori shqiptar Genc Jakupi, i cili prej vitesh po korr sukses në kinematografinë botërore ka arritur të sigurojë role të rëndësishme në filmat dhe serialet amerikane. Së fundmi, Genci është bërë pjesë e serialit televiziv amerikan “The Walking Dead”.
Aktori shqiptar do të luajë rolin e Armand dhe do të fillojë të shfaqet në episodin e katërt.
“The Wlaking Dead” ka filluar transmetimin e tij në vitin 2010, ndërsa tani është duke u xhiruar sezoni i dymbëdhjetë e tij.
IMG 7558

Të ngjashme