Adrola është nga më të bukurat e Shqipërisë, ama nuk ngurron t’i tregojë defektet e saj

2 muaj më parë

Është një nga misset më të bukura shqiptare, një modele që ka bërë punë shumë të mira edhe jashtë trojeve shqiptare, por edhe Adrola Dushi ka defektet e saj që nuk ngurron ti ndajë me ndjekësit e saj. Adrola nëpërmjet kësaj fotoje që ka postuar tregon se edhe ajo ka rrudha në fytyrë e nuk është aspak perfekte siç mund të shfaqet në rrjetet sociale.

“Rrudhat shkojnë aty ku ka buzëqeshje”, shkruan Adrola dhe kjo është mëse e vërtetë. E megjithatë ajo duket shumë e bukur edhe me ato pak rrudha që ka.

Të ngjashme