Adriana Matoshi sërish beqare?

6 muaj më parë

Adriana Matoshi ka qenë në qendër të vëmendjes për lidhjen me futbollistin më të ri në moshë Keith Owen Groeneveld. Ndonse shumë media aluduan se dyshja janë ndarë.

Por në fakt jo! Burime për Prive kanë rrëfyer sa Adriana dhe Keith janë bashkë ndonse në distancë për shkak se futbollisti është zhvendosur në Belgjikë.

Keith dhe Adriana kanë qene bashkë në çdo moment të tyre, madje e teksa Adriana ishte e sëmurë ishte pikërisht i dashuri që i qëndroi pranë.

Të ngjashme