Adriana Matoshi me sukses operacionin miqte e saj ne mbeshtetje

7 muaj më parë

Aktorja e njohur Adriana Matoshi kaloi dhe e luftoi tumorin para 9 viteve, por ai iu rikthye sërish.

Këtë lajm e ndau vetë ajo, në një postim të gjatë në Facebook.

Deputetja nga Kosova iu nënshtrua sot operacionit të vështirë për heqjen e tumorit në tru dhe mbështetja nga jashtë nuk i ka munguar.

Shokët e saj më të mirë ishin mbledhur sëbashku në spital për ti dhënë forcë e kurajo se ajo nuk është kurrë vetëm.

Ndër ta është edhe Atdheu,i cili nuk ka ngurruar të shprehë hapur mbështjen e tij dhe bindjen se ajo do të kthehet më e fortë,ashtu siç të gjithë lutemi.

I shoqëruar dhe me motrëne e Arjolës,Atdheu kishte zgjedhur për miken e tij një buqetë shumë të bukur.

Të ngjashme