Saturday, October 16, 2021

Latest Posts

Ada e Për’puthen “pre” e photoshopit, zhvishet në takim duke nxjerrë trupin e deformuar mundohet ta fshehë me dorë.

Ada është vajza më e komentuar direkt pasi u shfaq në Për’puthen. Format e saj shpërthyese menjëherë lanë të kuptohet se ajo i është nënshtruar operacioneve plastike për zmadhimin e vitheve, të gjoksit dhe pjesë të fytyrës si buza.

Puntatën e djeshme këto detaje të operacioneve të saj u përdorën si objekt sulmi gjatë debatit të djeshëm me Edin, i cili u shpreh se më mirë të bëhesh burrë sesa kështu sic ishte.

Në fotot e Instagramit ajo poston foto me një trup pothuajse perfekt, me linja dhe forma që do ti dëshironte cdo vajzë duke tërhequr vëmendje të audiencës. Mirëpo në takimin e sotëm me Brunon të cilin e kishin kryer në një resort me pishinë, Ada u shfaq me bikini duke ekspozuar të vërtetën e trupit të saj.

Në foto duket forma e vitheve e cila duket qartësisht që nuk është në porcion me fundshpinën e saj. Gjatë xhirimit kuptohet tentative e saj për të mbuluar inkuadrimin e kamerës në vithet e saj duke vendosur dorën mbi to megjithatë gjithcka dukej. Ky difekt prish të gjithë konstruktin duke na vënë në dyshim se ajo përdor photoshop në të gjitha fotot që publikon në rrjet.

Latest Posts

Don't Miss