Ada akuzon Alvisen: Ajo ishte shkaku i ndarjes sime me Edin!

1 vit më parë

Edi dhe Ada kane shprehur pelqim per njeri tjetrin dhe pas takimit te pare cdo gje ndryshoj. Madje Edi ofendoi rende Aden per shkak te operacioneve plastike.

E sigurisht qe kjo marredhenie mes tyre vazhdon ende te flitet edhe sot. Ne episodin e sotshem Ada ka akuzuar terthorazi Alvisen se ajo eshte shkak i debatit te tyre.

Sipas Ades, Edi ka qene shume i ndikuar nga vajza qe kishte takimin (Alvisa) dhe qe ne ate moment ai ndryshoi. Gje qe me pas ka shkaktuar debat mes vajzave.

Të ngjashme