Kryefjala Logo

“A ta ka marrë ndonjëherë partnerin Xhoana?”Çfarë di Olti që ne nuk e dimë?

9 Shtator, 2023 | 11:59 pm

Ne spektaklin e dashurisë “Love Island” ka hyrë Xhoana dhe sigurisht nuk ka kaluar pa u vënë re pasi ka trazuar ekuilibrat brenda vilës së dashurisë.

Çfarë ju bëri më shumë përshtypje ishullorëve ishte fakti se Xhoana njihej me një nga vajzat dhe po flasim për Amadean.Ne takimin e saj romantik me Salionin,Xhoana tha se nuk e dinte se ky i fundit ishte çift me shoqen e saj,Amadean..

Luana e pyeti se në çfarë marrëdhëniesh ndodhen jashtë vajzat me njëra tjetrën dhe ajo tha se janë distancuar.

Olti ka ndërhyrë dhe ka pyetur Amadean nëse Xhoana ia ka marrë ndonjëherë partnerin,por ka marrë një përgjigje negative.Dalina(si shumë të tjerë)me don se Olti di diçka ndaj edhe i pyet vajzat.

Të ngjashme