A mund te kete rikthim te Bores dhe Donaldit? Pergjigjet Semi!

9 muaj më parë

Mbremjen e djeshme ne Post BB VIP eshte rihapur historia e Bores dhe Donaldit, ku mes gjithash Semi eshte pyetur per ndonje rikthim te mundshem.

“Nuk ka shpresa. Unë jam shumë pro dashurisë. Mënyra se si i bëri gjërat ishte pak e shëmtuar. Mund të zgjidhte të thoshte se këtu brenda po filloj të ndjej për dikë tjetër.”- ka thene kengetarja.

Të ngjashme