A ka folur Kiara me familjarët e Luizit? Motra e Luizit shuan heshtjen

2 muaj më parë

Sigurisht që pas daljes nga shtëpia të Kiarës, kurioziteti është i madh, nëse ajo ka folur me familjarët e Luizit.

Motra e Luizit ka realizuar një ask në story, ku ka marrë shumë pyetje nga fansat rreth raportit që ka me moderatoren.

Ajo shprehet se Kiara është ndryshe nga çfarë e kanë parë gjatë formatit televiziv dhe se iu duket shumë e ëmbël dhe pozitive, teksa ka shprehur mbështetjen për dashurinë e tyre.

Të ngjashme