Kryefjala Logo

A jeni kuriozë të dini se sa para ka në bankë Princ William?!

23 Nëntor, 2023 | 9:44 am

Një djalë i vogël, i quajtur Amir Hassan e pyeti drejtpërdrejt William-in: “Sa keni në llogarinë tuaj bankare?

Përgjigja e tij ishte shumë e thjeshtë dhe e drejtëpërdrejtë!

Nuk e di”, tha ai duke buzëqeshur.

Tani nuk mund të jemi të sigurt nëse ai di apo jo për depozitat e tij bankare, por ajo që është e sigurt është se anëtarët e familjes mbretërore nuk lejohen të diskutojnë çështje financiare apo të mbajnë para me vete.

E vetmja që “theu” këtë rregull ishte Mbretëresha Elizabeth, e cila thuhej se kishte fatura dhe çeqe donacionesh në çantën e saj çdo të diel kur shkonte në kishë. Megjithatë, pas vdekjes së saj dhe pranimit të mbretit Charles, Princi William trashëgoi një vlerë rreth 1.3 miliardë dollarë.

Të ngjashme