“A ishin fëmijët e Shkëlzenit në dasmë?”, Armina i përgjigjet pyetjes 1 milion dollarëshe!

2 muaj më parë

Shkëlzen Berisha ka dy fëmijë nga martesa e parë me Sadijen. Ndonse në martesën e dytë, me Arminën pyetja që na shoqëronte kudo ishte; a ishin fëmijët e tij në dasmë.

Duket se kësaj pyetje ka vendosur ti përgjigjet vetë Armina nëpërmjet një pyetësori në Instagram. “Sigurisht që po, kemi marrëdhënie shumë të mirë. I kam njohur që në moshë të vogēl. Tani ata janë rritur dhe gëzuan me ne”.- shkruan Armina.

E pra pyetja 1 milion dollarëshe e ditëve të fundit sapo mori përgjigje nga vetë e zonja e punës.

Të ngjashme