Kryefjala Logo

“A është e vështirë të kesh burrë të famshëm?”, përgjigjet gruaja e Shpat Kasapit

4 Shtator, 2022 | 6:20 pm

Pak kohë më parë gruaja e Shpat Kasapit, Selvija ka sjellë në jetë djalin e tyre. Ndonse ajo vazhdon të jetë aktive në Instagram, ku dhe ka bërë një pyetësor me ndjekësit.

Dikush e ka pyetur nëse është e vështirë të kesh burrë të famshëm dhe ja si është përgjigjur ajo: Jo, përkundrazi mendimi im është se s’ka lidhje fama. Me rëndësi është që të jetë njeri i mirë, i thjeshtë e të të respektojë.

Sepse nëse nuk i ka këto veti edhe nëse nuk është i famshëm nuk bën për burrë. E mesa duket Selvija është me ide të qarta për burrin e jetës që ka zgjedhur.

Të ngjashme