Saturday, October 16, 2021

Latest Posts

Atdheu fundos Antonelen: Kerko falje qe je futur ne mes te Mevlanit dhe Ledianes, puthja e kujt te pelqeu me shume?

Pas perballjes se Antoneles, Ledianes dhe Mevlanit ku ky i fundit shprehej se nuk ishte ende i qarte se cfare do te vendoste eshte futur Atdheu.

Atdheu pas gjithe paqartesise te Mevlanit ka thene se do ta ndihmoje ai Mevlanin.

”Kerkoji falje Ledianes dhe Mevlanit qe u je futur ne mes”- i ka thene Atdheu dhe me tej e ka pyetur se puthja e kujt i ka pelqyer me shume Antoneles. Puthja e Atdheut apo e Mevlanit.

Me tej Antonela ka thene se puthja me Atdheun ka ndodhur ne inagurimin e lokalit te Atdheut teksa ai po e shoqeronte ne shtepi.
“Une dija dicka po s’kam pare vete”- ka then Mevlani.

Ne anen tjeter Atdheu ka thene se nuk duron dot me keshtu qe ka vendosur qe ta thote kete gje dhe te ndihmoje Mevlanin me zgjedhjen e tij.

“Hiq dore se i ben te gjitha me skenar i ke lojra”- ka then Atdheu dhe ka treguar nje video teksa Antonela thoshte se do te injoronte Atdheun.

“Jane skenare te gjitha keto, ose une jam budall se nuk po e kuptoj. Antonela me te gjithe ben loje dhe e shoh me te sinqerte Ledianen se Antonelen”- ka thene serish Atdheu.

Atdheu me pas nuk ka pranuar te dale ne takim me Antonelen pasi ajo ka puthur Mevlanin ne takim.

 

Latest Posts

Don't Miss