Kryefjala Logo

Sekreti që qëndron pas trupit perfekt të Dua Lipës

2 vite më parë

Dua Lipa përveçse është momentalisht këngëtarja më “in” e momentit është gjithashtu në periudhën më të mirë të fizikut të saj. Përmes një podcast-i të saj të Dua ka ndarë me publikun disa prej sekreteve kryesore që ndjek në rutinën e saj të regjimit ushqimor.

“Unë pi shumë ujë për lëkurën time. Marr vitamina, specifikisht Omega 3. Nuk ha pas orës 6 të pasdites. Bëj fasting dhe ndjej që më ndihmon gjithashtu shumë me lëkurën time”, është shprehur këngëtarja e hitit “Levitating”.

Të gjitha këto detaje që Dua Lipa zbuloi i kemi dëgjuar me qindra herë por ajo që e bën këngëtaren ndryshe, qëndron në faktin që ajo është sistematike dhe ruan balancat…

Eh nuk është e thjesht të jesh Dua Lipa…

Të ngjashme