Kryefjala Logo

Rita Ora bashkon forcat me kolegen legjendare…

2 vite më parë

Rita Ora ka publikuar këngën më domethënëse të karrierës se saj. Së bashku me këngëtaren legjendare Diane Warren krijuan këngën “Finish Line” si pjesë e një nisme të re feministe për të inkurajuar barazinë midis burrave dhe grave.

“Më pëlqen të punoj me Diane, ajo është një kantautore kaq e shkëlqyer dhe bashkëpunimi me të është gjithmonë një gëzim” tregon këngëtarja shqiptare.

28A8E6F4 0883 4736 86F0 66C58D6B8996

Ajo ka vijuar më tej duke treguar “Kur Diane ma solli këtë këngë, u preka shumë nga teksti dhe e kuptova menjëherë se duhej të përfshihesha në projekt. Lufta për barazinë e grave është një çështje globale”.

Kënga do të jetë kolona zanore e “37 Words”, një dokumentar me katër pjesë nga producentët e filmave dokumentarë Dawn Porter dhe Nicole Newnham

Të ngjashme