Kryefjala Logo

Atë që të bën gruaja s’ta bën as perëndia, ja kamera e fshehtë e Dj Sardit

3 Maj, 2022 | 11:33 pm

Dj Sardi ka përjetuar një makth dhe fajin për këtë e ka bashkëshortja e tij, Jonisa. Ndërsa DJ i njohur shëtit nëpër botë ajo kujdeset për djalin e tyre ndaj gjithçka e ka një limit kështu që ajo ka vendosur të “hakmerret” kundrejt tij.

Por sikur të gjitha këto të mos mjaftonin, Sardi përballet me një pronar lokali, i cili është fans i këngëve me çifteli.

Ndiqeni se do qeshni me lot…

Të ngjashme