Pas Sokol Ballës një tjetër personazh “memesh” në ekran. Nard Ndoka tek “E Diell”

5 muaj më parë

Nard Ndoka dhe Sokol Ballash janë dy personazhe që nuk kanë të përbashkët vetëm “memet” por së fundmi do të jenë pjesë edhe e të njëjtës logo televizive, Top-Channel.

Ky i fundit do të nisë një rubrikë të re brenda emisionit “E Diell” që do të quhet “Hola Nardi”. Emisioni nuk do të jetë politikë, por do ta trajtojë këtë të fundit nëpërmjet sarkazmës dhe humorit.

Ndoka ka qenë i ftuar sot në “Wake Up” dhe ka treguar që do të ketë të ftuar edhe kryeministrin, Edi Rama. Gjithashtu i ftuar në programin e Nard Ndokës pritet të jetë edhe ish-kryeminsitri italian Silvio Berlusconi.

Të ngjashme