Dy çuna, dy projekte dhe asgjë për Adisin, këto janë të rejat nga Fifi

5 muaj më parë

Fifi ka vendosur t’u përgjigjet pyetjeve të shumta që fansat kanë për të, por ka vetëm një kusht që nuk u përgjigjet pyetjeve për Big Brother dhe për partnerin e saj, Adis Patushin.

Megjithatë nga ky pyetësor morëm vesh disa lajme. E para Fifi do të publikojë javën tjetër projektin e ri muzikor që do të jetë në bashkëpunim me reperin, Gent Fatali.

Së dyti ajo i ka bërë një ftesë për bashkëpunim mikut të saj të vjetër Young Zerka dhe ky i fundit është shprehur menjëherë i gatshëm të krijojnë një këngë së bashku.

Nga ana tjetër Fifi është duke punuar gjithashtu edhe për një linjë veshjesh “Nanushiscloset”… Doni më?! E s’ka më…

 

 

Të ngjashme