“Le të thonë pijanec o po se çaj kokën fare!” Zbuloni këngëtarët që i kënduan rakisë para Florit dhe Elvanës!

7 muaj më parë

Moj raki, moj rakiiii moj rakia bukuroshe…
Prisni, prisni se nuk jemi xurxull! Thjesht nje diskutim i ditëve të fundit, ku Elvana me këngën Ex i hedh kunja dashnis me raki të Flor Mumajesit na frymëzoi.

Rakia një pije tradicionale shqiptare, të cilën kush e ka provuar e ka shijuar, ose ka thënë “obobo” kur e ka rënduar.

Rakisë i kënduan e ju thurën lavde nga këngëtarët shqiptarë sa të keni qejf ju, madje ka nga ato këngë që këndohen e në dasma, clube e ahengje familjare.

Madje e dini që rakia ka edhe vallen e saj? Vallja e pijanecit domethënë, po zakonisht pija ecët shqiptarë me raki dehen kështu që është quajtur vallja e rakisë. Nejse se e hapëm krahub vetëm tek rakia, kthehemi tek këngët dedikuar asaj.


Të ngjashme