Ja sa paguhen Donaldi dhe Romeo ne clubet e kryeqytetit

9 muaj më parë

Donaldi dhe Romeo kane qene te pranishem ne clubet e kryeqytetit.

Përveç karrierës në ekran, binjakët Veshaj po sigurojnë edhe një karrierë në muzikë!

Sipas “Panorama Plus”,ata paguhen deri në 5 mijë euro për të qenë të pranishëm në club-et e kryeqytetit, ku dhe performojnë në skenë. Po ashtu, duket se Donaldi po i futet seriozisht muzikës, pasi flitet se po sjell një bashkëpunim me Fifin.

 

Të ngjashme