Einxhel perballet me motren e Dagz dhe ka dicka per ti thene!

1 vit më parë

Mengjesin e sotme Einxhel Shkira ka qene e ftuar ne Wake Up ku nuk i ka shpetuar dhe perballjes me motren e Dagz, Aurora.

Madje Einxhel ka gjetur rastin ta falenderoje per mbeshtetjen qe ajo ka dhene.

Einxhel ka thene: “ Unë nuk e kam ditur që kishte filluar suportin ndaj meje shumë më përpara se unë të kërkoja një lidhje me Dagzin, e falenderoj për çdo fjalë që ka thënë, por edhe që në asnjë moment nuk ka bërë atë motrën që okej ma mërziti vëllain, nuk është gjë.
Ka ditur të lexojë si një vajzë dhe të kuptojë arsyen e stepjes time si dhe ka vlerësuar forcën time.”

Të ngjashme