Habit Kledi: Beatrix kerkon te me takoje!

9 muaj më parë

Rikujtojme se brenda BB VIP pati nje pelqim te Kledit ndaj Beatrix, te cilin ajo nuk ja ktheu dhe gjerat u tendosen.

Por si është marrëdhënia e tyre sot? Kledi rrëfeu se nuk është takuar ende me Beatrixën por dëshira për t’u sqaruar është nga të dyja palët.
Kledi eshte pyetur ne Glamour Zone:

E ke sqaruar mosmarrëveshjen me Beatrix? Kledi Hysa: Unë pata një mbrëmje. Beatrix ishte më serioze e mori pak më seriozisht takimin, dhe ndodhën ato gjëra.

Dhe unë shpresoj së shpejti të takohemi. Ne nuk jemi takuar akoma, unë kam dëshirë dhe Beatrix ka shprehur dëshirën që të takohemi dhe të bisedojmë, sepse kemi disa pika për të sqaruar.

Të ngjashme