Donaldi shkon ne festen e Top Channel i veshur si Spiderman!

3 muaj më parë

Mbrëmjen e sotme po zhvillohet një festë me gjithë ish-banorët e “Big Brother VIP”, bashkëpunëtorë dhe stafin që ka punuar gjatë këtyre katër muajve. Ajo që ka marrë më shumë vëmendje është pjesëmarrja e Donaldit dhe Romeos në festë.

“News31.al” ka siguruar një video ku dy vëllezërit shihen në festë. Madje Donaldi ka shkuar i veshur si “Spiderman”.

https://www.instagram.com/reel/CaQOHEtl739/?utm_medium=copy_link

Të ngjashme