Tan Brama ben deklaraten e forte per Egzonen: Ju qep Donaldit!

7 muaj më parë

Diten e djeshme Tan Brama ka qene i ftuar ne Ftese ne 5. Ai eshte pyetur per marredhenien e ngushte qe krijoi Egzona me Donaldin.

“Egzona erdhi nga jashtë sikur s’kishte ndodhur asgjë dhe iu qep Donaldit këmba-këmbës. I bënte përshtypje atij, rrinte gjithë kohës me Donaldin e gjithë kjo shoqëri pas ikjes së Triksës?!”

Të ngjashme