Profesori nga Kosova kerceu valle shqiptare dhe u bullizua. Monika Kryemadhi dhe Dafina Zeqiri te parat qe perkrahen profesorin me video ne Tik Tok.

6 muaj më parë

Kryefjale e dites ka qene pikerisht kercimi ne Tik Tok i profesorit nga Vushtria i cili publikoi nje video duke kercyer vallen e Rugoves ne Tik Tok.

Kaq mjaftoi qe rrjeti ta bullizonte dhe madje te kerkohej shkarkimi i tij nga deputetja e LVV Fjolla Ujkani.

Por mes morise se komenteve negative kengetarja Dafina Zeqiri dhe kryetarja e LSI Monika Kryemadhi kane qene te parat qe e kane mbeshtetur ne rrjet, duke krijuar nje video me kercimin e profesorit. Kaq mjaftoi qe menjehere te kthehej ne #profechallange.

Të ngjashme