Thursday, January 20, 2022

Latest Posts

Donaldi i shpjegon Trixes kuptimin e balonave qe rrethuan BB VIP

Kledi dhe Anaidi kanë bërë lëmsh gjithë rrjetin ditën e sotme. Ata i dërguan tre balona Donaldit ku në njërën shihet fotoja e Spiderman duke u puthur me MJ, në njërën shkruhet “Bota është e jotja, Donaldi demi. Jepi gaz” dhe në njërën prej tyre shkruhej “Dashuria nuk duhet të jetë kurrë një sekret – 9 janar”.

Pas kesaj Donaldi i ka dhene nje sqarim Trixes e cila duket paksa e merzitur:

Data 9 janar është ditëlindja e Borës. Nuk e di a është koeçidencë apo jo. Por, janë njerëzit që mua më mbështesin. Nuk dua që ti të mërzitesh. Për mua ishte shumë gjë e bukur e gjitha. Dhe sido që të jetë personin jashtë e respektoj”- ka thënë ai.

Latest Posts

Don't Miss