Friday, January 28, 2022

Latest Posts

Banoret marrin lajmin e shtyrjes se finales: 10.000 euro per cdo finalist vec fituesit. Ja si reaguan ata

Banoret kane marre sot lajmin se finalja do te shtyhet deri ne 18 shkurt, reagimi nuk ka qene mjaft i mire pas ketuj lajmi. Por Meridiani ka hapur zarfin e dyte, ku thuhet se cdo finalist do te marre 10.000 euro.

Banoret fillimisht jane stepur dhe Arbana u ka dhene kohe 3 dite nese do te vazhdojne qendrimin apo jo. Nese do te vazhdojn te qendrojne ose jo e kane ne dore.

Arjola ka qene e para qe eshte shprehur se pranon, nderkohe dhe Einxhel shprehet se e priste. Iliri ka thene se nuk e ka te thjeshte por gjerat i con ne fund gjithesesi eshte i stepur per shkak te familjes.

Gjithashtu banoret jane lajmeruar se gjate diteve ne vijim ata do te lajmerohen edhe per reagimet e tyre

Latest Posts

Don't Miss