Big Mama jep emrin e fituesit te BB VIP

8 muaj më parë

Big Mama e ftuar ne Fun Club ka treguar emrin qe shikon si pretendente per fituese.

“Zemra ime është që të fitojë Arjola. Me gjithë shpirt! Pa marrë parasysh se e kanë akuzuar se po viktimizohet, por mendoj se po bën lojë me një shembull të mirë. Aty bëhen shumë lojëra të pista dhe nuk merren për shembull të keq. Por, një grua që jep mesazhin e një nëne të fortë, ajo është viktimizim”.

Por nuk ka perjashtuar as faktin qe Iliri mund te jete fitues.

Të ngjashme