Wednesday, January 19, 2022

Latest Posts

PM dhe Dagz largohen perfundimisht nga shtepia e BB VIP

Mbremjen e sotme pasi Meridiani i nxorri te gjithe ne nominim personi me pak i votuar u vendos qe te dilte nga shtepia.

Sigurisht qe lufta tashme me ndarjen e grupeve eshte bere akoma me e ashper. PM dhe Dagz jane larguar nga shtepia ku eshte shoqeruar me merzi nga banoret.

Pas takimit me babin e Sares ne fund te te fundit tashme kjo pritej.

Latest Posts

Don't Miss