Saturday, January 29, 2022

Latest Posts

Mes Einxhelit dhe Klaudios ja kush u largua nga shtepia e BB VIP

Mbremjen e sotme nga shtepia e BB VIP ka vendosur qe nga shtepia mes Einxhelit dhe Klaudios te largohet ky u fundit.

Claudio qendroi vetem pak dite brenda shtepise dhe nuk u ndje aspak ndonse hyri me vrull te madh. Epo deri diku e pritshme.

Erdhi, iku nuk e pa njeri!

Latest Posts

Don't Miss