Sabiani largohet perfundimisht nga BB VIP

1 vit më parë

Mbremjen e sotme ne nominim ka qene Meridiani, Sabiani dhe Antonela.

Mbremjen e sotme ka shpetuar i pari Meridiani dhe me pas mes Antoneles dhe Sabianit ka qene Sabiani ai eshte larguar.

Rikujtojme se Sabiani e pati nje rikthim te dyte pasi pati bileten e kthimit ne veze.

Të ngjashme