Wednesday, December 8, 2021

Latest Posts

Pas afrimitetit te Sares me Dj PM, e motra ka disa porosi per ti dhene!

Prej disa ditesh tashme duket se ka nje terheqje mes Sares dhe Dj PM. Sot Big Brother ka vendosur te jap nje klip me afrimitetin e tyre. Ata jane shprehur se duan ti marrin gjerat ngadale, e dj Pm ka thene se e ka qejf e do qe ajo te ndihet mire.

Ne anen tjeter Sara ka thene se ka shume turp duke qene se e shohin te gjithe jashte!

Pas kesaj, ne shtepi eshte futur Ditea motra e Sares e cila i ka kerkuar te jete vetvetia. E persa i perket marredhenies me Dj Pm, ajo ka thene:

“Si cdo zgjedhje qe ka bere Sara une kam qene ne krah, kjo eshte zgjedhja e Sares seshte as e imja as e askujt tjeter. Shijoje e komentet mi ler mua!”

Latest Posts

Don't Miss