Thursday, December 2, 2021

Latest Posts

Pas arrestimit te Feros reagon Arbenita!

Diten e djeshme ka qarkulluar lajmi se Fero eshte arrestuar nga policia. Menjehere pas kesaj, ka reaguar Arbenita.

“Njerëzit do flasin keq pavarësisht githçkaje. Mediat janë false. Shumë keq që kemi lindur në shoqëri të gabuar që nuk na meriton neve. Të urrejnë që je i vërtetë dhe person me zemër të mirë. Të njoh dhe e di që ata do të vrisnin të të shihnin duke rënë. Një mbretëreshë gjithmonë mbron mbretin e saj. Ata planifikojnë por Zoti është planifikuesi i të gjithë neve. Shihemi së shpejti zemër. Le të vrasim urryesit me sukses”, ka shkruar Arbenita e cila ka bashkangjitur një foto ku shihet pranë Feros.

Latest Posts

Don't Miss