Saturday, December 4, 2021

Latest Posts

Rrefimi prekes i Palomes: Kam abortuar dy femije

Paloma ka treguara edhe anë të  rreth njohjes së saj me bashkëshortin, Andrein, ajo foli për ankthin dhe vështirësitë e përjetuara për tu bërë prindër të një fëmije.

Paloma rrëfeu se fatkeqësisht ka abortuar dy shtatëzani të saj.

 

 

“Herën e parë më tha doktorri që do duhet të presim dhe pak, dhe pas disa ditësh më tha që jemi të detyruar ta humbim. Ndërsa herën e dytë më ‘rrëshqiti’”,- tregoi Paloma.

Latest Posts

Don't Miss