Wednesday, December 8, 2021

Latest Posts

Sheila ben deklaraten e forte: Semi ka pelqim per Donaldin, por ai…

Diskutimi i ketyre diteve eshte pikerisht marredhenia e Semit dhe Donaldit. Teksa te gjithe brenda apo jashte Big Brother aludojne se mes tyre mund te kete ndjenja.

Kete diskutim kane bere edhe Arjola, Sheila, Monika, ku kengetarja Sheila ka thene se mendon qe Semi ka nje pelqim te fshehur ndaj Donaldit ama ky i fundit e sheh si moter apo shoqe.

Te njejtin mendim kane patur edhe vajzat e tjera te cilat kane rene dakord me ate c’ka thote Sheila.

Latest Posts

Don't Miss