Juli i Perputhen: Femijeria ime nje makth. Si njerezit e babait donin te eleminonin nenen time.

10 muaj më parë

Mikela i befasoi të gjithë kur tha se kishte zgjedhur Julin për takimin e javës, ndonëse mes tyre ka patur debate të forta.

Juli i tronditi të gjithë me rrëfimin kur zbuloi se është dhunuar që në moshën 5-vjeçare nga babai dhe zbuloi se prej disa vitesh nuk ka asnjë kontakt me të atin.

 

“Bullizmi im nis në familje nga babai im, që më ka dhunuar që në moshë të vogël dhe ka ndikuar tek ana ime emocionale. Nuk kam pasur fëmijëri si të gjithë të tjerët”, që tha se dhuna ka nisur që në moshën 5-vjeçare dhe ka zgjatur 10 vite.

“Kam parë shumë skena kur të afërmit e babit kanë dashur ta vrasin nënën time, gjë që më prek dhe kur e kujtoj tani. Dridhem…”, tha ai, dhe zbuloi se nuk e feston ditëlindjen, për shkak të gjithë atyre që rrëfeu, duke emocionuar gjithë studio.

Të ngjashme