A do te ftoje Teuta ne dasme Bleron dhe Afronen?

1 vit më parë

Teuta Krasniqi ka qene e ftuar ne Express Roze ku ka rrefyer se me partnerin e saj Adionisin do te bejne nje dasme kur te bejne 10 vite se bashku.

Por kurioziteti ka qene a do te jene te ftuar Blero dhe Afrona?

“Ma kanë bërë shumë këtë pyetje për ftesën në dasmën e tyre. Pavarësisht se ne gëzojmë raporte shumë të mira, sikur unë me Afronën që kam një mendim të jashtëzakonshëm për atë vajzë, natyrisht edhe me babain e Tarës, sepse ai është babi i vajzës time dhe të dy, unë dhe Adonisi gëzojmë raporte shumë të mira, shumë të shëndosha.

Megjithatë, janë disa evente disa ngjarje ku tregohet ku e ke vendin ku se ke vendin. Mendoj që në një dasmë e gjithë vëmendja duhet të jetë tek çifti. Të gjithë duhet të jenë miqtë e tyre më shumë.

 

 

Nëse në këtë rast ata do kishin qenë tek ne dhe ne tek ata, mendoj që kjo vëmendje do fillonte të përhapej nga pak”

Rikujtojme se Blero dhe Teuta se bashku me partneret perkates kane nje marredhenie shume te mire me njeri tjetrin dhe shkak per kete eshte edhe vajza e tyre.

Të ngjashme