Kryefjala Logo

Zemërimi me partnerin ka këtë efekt negativ tek ju

3 Prill, 2022 | 10:26 am

Zemërimi jo vetëm që dëmton marrëdhënien tuaj por prish edhe gjumin tuaj!
Një studim ka treguar se ata që ishin të zemëruar dhe ‘luftuan’ për të mbajtur durimin e tyre duke u munduar të flinin ishte edhe më keq.

Këta njerëz besohet të mbajnë veten zgjuar duke u strukur në frustrimet e tyre dhe e kanë të vështirë të gjejnë qetësinë ndaj menjëherë ata kanë nevojë për të braktisur dikë.

Ekziston edhe një arsye fizike sepse thuhet se ndjenjat e zemërimit rrisin aktivitetin kardiovaskular.
Si pasojë të fjeturit bëhet shumë e vështirë.

Të ngjashme