Kryefjala Logo

Zbuloni si ndikon hëna në jetët tona

1 vit më parë

Gjithçka na rrethon ndikon tek ne dhe shpesh ne përfshihemi pa e kuptuar.
Mjedisi,klima,njerëzit,yjet dhe hëna!

Për ju që nuk e dini ju shpjegojmë nëpër çfarë ciklesh kalojmë në periudhën që krijohet hëna e re.

Çfarë duhet të dini?
Kur dielli dhe hëna janë në të njëjtën anë të tokës, hëna është në fazën e “Hënës së Re”.
Në këtë fazë,hëna është e padukshme sepse nuk po ndriçohet nga dielli.
Hëna e Re quhet ndryshe dhe Hëna e Farave pasi është koha e mbirjes dhe fillimeve të reja.

Ajo ndikon në mendjen,trupin dhe emocionet tona kështu:

1-Mendja
Zakonisht përjetojmë ndjesi të papritura dhe zhvillojmë ide të reja.
Është një kohë e shkëlqyeshme për të qenë krijues dhe për të marrë pjesë në art ose ndonjë gjë tjetër që lejon që mendja të frymëzohet.

2-Trupi
Ne kemi tendencën të flemë më pak gjatë fazës së hënës së re dhe të zgjohemi herët. Oreksi ynë rritet dhe ne kemi shumë mundësi të përjetojnë rritje të energjisë.

3-Emocionet
Ndihemi të ndrojtur dhe të përjetojmë ndjenja të ndjeshme.
Rekomandohet të rrihet larg turmave dhe për të mbani vëmendjen te vetja.
Hëna e re sjell një kohë qetësie dhe ekuilibri, por sjell edhe energji dhe konsensus se gjithçka mund të realizohet.

Të ngjashme