Zbuloni nga vjen emri i famshëm i shampanjës Dom Perignon

2 vite më parë

Dom Perignom është një pije eskluzive që prej shumë vitesh është pjesë e festave më elitare në botë.Atë e gjejmë rëndom në foto Vipash dhe video këngëtarësh që duan të tregojnë lluks.

Po çfarë dimë vërtet për të jua zbulojmë tani!

1.Dom Perignom është një shampanjë dhe jo një shtëpi shampanje.

2.Dom Perignom është krijuar nga Moët dhe Chandon.

3.Emri i është vendosur pas emrit të një murgu që jetonte në shekullin e 17.

4.Pavarsisht famës së saj nuk mund të quhet akoma si një shampanjë madhështore sipas ekspertëve.

5.Një shishe Dom Perignom vjetërohet minimumi 7 vjet.

Ju e kini provuar?

Të ngjashme