Kryefjala Logo

Zbulohen gënjeshtrat më të mëdha që ndoshta ju ka thënë burri juaj

5 Gusht, 2022 | 1:09 pm

Gjëja keyesore që duhet të dini është se në zemër të shumë gënjeshtrave të meshkujve është egoja mashkullore. Burrat gënjejnë për të ndërtuar veten ose për të fshehur diçka.

Këtu janë disa nga gënjeshtrat më të zakonshme që burrat u thonë grave:

1-Sigurisht që më pëlqejnë miqtë e tu!
Gënjeshtrat për ta bërë një grua të dashurohet janë arsyet që shpesh i bëjnë të gënjejnë.
Shembull:
Një burrë i tha të dashurës së tij: “Ti je një kuzhiniere e mrekullueshme,shumë më e mirë se nëna ime.”
Në fakt nëna e tij është kuzhiniere në një restorant të njohur.
Për fat të mirë për të, në kohën kur e dashura e tij zbuloi të vërtetën,ajo ishte aq e dashuruar sa ia fali komplimentin e tij të tepruar.

2-Zemër, ti je më e mira!
Një nga temat më gënjeshtare duhet të jetë intimiteti.
Ndoshta kjo është për shkak se është zona ku ne jemi më të cenueshëm dhe këtu, burrat ka të ngjarë të gënjejnë.

Gënjeshtra “ti je më e mira” mund të paralizojë një marrëdhënie.

Nëse një grua mendon se burri i saj po frenon ndjenjat e tij të vërteta intime, ajo duhet ta inkurajojë atë të jetë i hapur.
Të flasësh për preferencat e tua është një mënyrë e mirë për të filluar.
Intimiteti i vërtetë varet nga e vërteta,veçanërisht në dhomën e gjumit.

3-Jo, nuk mund të të telefonoj. Nuk e di as vetë ku do të jem
Këto janë gënjeshtra të trishta, ato që tregojnë se ai nuk është më i dashuruar. Sa më shpejt që një grua të kërkojë të vërtetën pas këtyre gënjeshtrave, aq më shpejt ajo mund ta korrigjojë marrëdhënien ose, nëse është e nevojshme, t’i japë fund.

4-“Sigurisht, unë do ta rregulloj krevatin e prishur sapo të largohet kjo dhimbje në shpinë.”
Ka pak gjëra që shqetësojnë një burrë më shumë sesa zemërimi i një gruaje ose bezdisja, siç e quan ai,ndaj ai gënjen për të shmangur një skenë.
Quhet: “Gënjeshtra për parandalimin e sherrit” dhe këtu burrat mund të demonstrojnë shkathtësinë e tyre më të madhe.

Të ngjashme